De Harz actief

Hike in de Harz 4 of 5 dagen

De Harz is het noordelijkst gelegen middelgebergte van Duitsland. Met een mooie grote kloof, de Brocken (1142m) en de wurmberg (971m), diverse klippen en dalen, glooiende vergezichten, vele stuwmeren en een rijke historie met o.a. de groene strook waar ooit de muur oost en west Duitsland van elkaar scheidde. De Harz is een veelzijdig natuurgebied met voor ieder wat wils. De mooie natuur leent zich uitstekend voor een actieve vakantie en de vele  loipes, ski-pistes, mountainbikeroutes en natuurlijk de wandelpaden nodigen U uit om er actief op uit te gaan.

Tijdens de 4-daagse Hike in de Harz, een begeleide wandelvakantie, start uw dag met een lekker ontbijt waarna u uw eigen lunchpakket voor in de middag kunt samenstellen. Ook is het mogelijk om onderweg te lunchen in een restaurant. Op wandeldagen vertrekken om 9:30/10:00uur waarna we na een heerlijke dag wandelen aan het eind van de middag weer terug keren. Enkele wandelingen eindigen op een andere locatie waarna we met de bus weer terug rijden naar Braunlage. Ook zijn er enkele wandelingen die starten met een busrit of een rit in de Gondel. U krijgt vooraf een uitgebreide beschrijving waarin ook de start en finishplaatsen vermeld staan en het eventuele vervoer van/naar de start en/of finish.

4-daagse Hike in de Harz 2017 
8 juni t/m 11 juni 2017
Kosten 195,00 euro p.p.

U overnacht samen met de andere wandelaars in een Gruppenhaus in Braunlage op basis van volpension. 
Alle prijzen zijn incl. reserveringskosten en excl. toeristenbelasting.
Eventuele extra kosten kunnen zijn: het openbaar vervoer van en naar de start/eind van de wandeling of kosten voor een gondel die we gebruiken om bij de start/eindpunt van de wandeling te komen.

De wandelingen tijdens deze vakantie zullen variëren in afstand van 7km tot 20km per dag in de categoriën licht, gemiddeld en redelijk zwaar. Al onze routes zijn goed te doen voor iedereen die van wandelen houd en een goede basisconditie heeft. 

Informatie en/of Reserveren.
Foto's 4-daagse wandelvakantie herfst 2014

Foto's 4-daagse wandelvakantie herfst 2015

Foto's 4-daagse wandelvakantie zomer 2016

Foto's 4-daagse Hike in de Harz herfst 2016

          

   Wandelvakanties, korte wandeltrips in Twente! Zie www.twenteactief.net